Kухни под наем без аналог

Кулинарията е изкуство, страст, хоби, не на последно място и бизнес. Представете си място, което обединява всичко това по най-добрия начин. Представяме ви Pro Kitchen Academy център – кухни под наем без аналог, които предлагат вълнуващи възможности за незабравимо събитие. 

Професионално оборудване

Помещението, което предлагаме, е обособено с различни кътове. Освен перфектно и модерно оборудвана професионална кухня, на ваше разположение е и стилен бар. Подходящ както за партита и тиймбилдинги, така и за тематични събития. На ваше разположение са печки, абсорбатор, разнообразно кухненско оборудване, включително и паста кукър. Разполагаме и с телевизори, на които може да направите вашата презентация. Не на последно  място – ние сме най-доброто пространство, което да наемете за презентация на вашия продукт, да заснемете реклама или дори филмова продукция.

Наемете професионален готвач 

Предлагаме разнообразни варианти, за да обезпечим вашето кулинарно приключение. Може да подготвим меню на място с наш готвач. То може да бъде тематично – френска, средиземноморска, арабска или друг вид кухня или индивидуално. Но най-важното е, че работим в близки партньорства с шеф-готвачи, които освен да сготвят за вас, ще ви потопят в тайните на истинската кулинария. Ако имате интерес, може да се запишете на някои от нашите тематични кулинарни курсове, с които да развиете уменията си. 

Кулинарни тиймбилдинг и тематични вечери

Aко се чудите как да организирате незабравим тиймбилдинг –  Pro Kitchen Academy e вашето място. Освен че ще е много забавно и оригинално, подобно събитие, без съмнение, ще развие умения във вашия екип. Барът, от друга страна, е добър избор за тематични кулинарни вечери с чаша вино, напитка, десерт или деликатес, който кореспондира с темата за пълно преживяване.

Потърсете ни за повече подробности. Ще сме щастливи да споделим страстта си с Вас.

Свързани постове