УСЛУГИ

Любителски готварски курсове

Кулинарна академия Pro Kitchen предлага Любителски готварски курсове, които са подходящи и за начинаещи, тъй като всяка фаза на приготвяне е внимателно илюстрирана, за да може лесно да се възпроизведе след това в домашна среда в собствената кухня на курсистите.

В нашите кулинарни курсове имате възможност да усвоите готварски умения и да се научите да приготвяте сами някои от най-добрите ястия от италианска, средиземноморска, френска кухня, да месите празнични хлябове или да се потопите във вълшебния свят на майстори сладкари и пекари.

Запишете се на кулинарен курс в Кулинарна академия Pro Kitchen и приготвяйте сами любимите си ястия.

Професионални готварски курсове

Кулинарна академия Pro Kitchen предлага Професионални готварски курсове. В нашите курсове ще усвоите техники от готварството и сладкарството: Основи на общата кухня, висша кухня и сладкарско изкуство, предназначени за тези, които искат да подобрят готварските си умения, като се запознаят с методите на работа, характеристиките на продуктите и приготвянето им.

Курсовете са подходящи и за начинаещи, тъй като всяка фаза на приготвяне е внимателно илюстрирана, за да може лесно да се възпроизведе в собствената кухня на курсистите.

Освен това Кулинарна академия Pro Kitchen предлага и курсове, като например “Средиземноморска кухня”, “Френска кухня”, “Празнични хлабове”, “Бургери”, “Сладкарство” и други, както и единични уроци по конкретни теми.

Кулинарни тийм-билдинг събития

Нашата основна цел е да помагаме на екипи да подобрят откритата комуникация и да изградят екипно приятелство. Ако искате да възродите връзките, които някога са свързвали екипа ви, искате да направите по-силна връзката между членовете на вашия екип или пък събирате нов екип за света след пандемията, ние сме тук, за да ви помогнем.

Кулинарни академия Pro Kitchen помага хората да се видят в една различна светлина и да извадят на показ положителните си качества и доброто настроение.

Храната е удовоствие за всички сетива и екипа на Кулинарна академия Pro Kitchen знае това.

Екипните закуски, обяди или вечери са фантастични за  укрепване и повишаване морала на служителите, особено ако всеки има заслуга в приготвянето им.

Свържете се с нас на тел.: +359 896 856 535 или имейл: info@procook.bg, споделете какви са целите ви и ние ще  предложим едно неповторимо изживяване в една уютна атмосфера, придружена с положителни емоции и предизвикателства, подсладени с тайните на вкусни рецепти от нашата кухня.

На финала, всички заедно ще се насладят на постигнатите успехи от изминалия ден и запомнящи се преживявания заедно в един екип с нашите шеф готвачи.

Корпоративни събития

Независимо от това дали едно събитие е фирмено парти, промотиране на продукт или друг повод за празнуване, не е от значение типа, а това че мероприятията винаги са играли роля в свързването на хората и общностите и възможността за комуникация и социални контакти, които предоставят.

Корпоративните събития са за създаване на връзки! Когато става въпрос за планиране на събития, малките неща имат голямо значение, което в последствие оказва своето влияние.

Кулинарна академия Pro Kitchen дава възможност за организирането на корпоративни събития в една нестандартна среда, далеч от скучната и строга атмосфера на офис сградите. Ние ще се погрижим за атмосферата, вкусната храна и подходящите напитки, а на вас ще оставим да се насладите на собственото си събитие. Обръщаме внимание на всеки един малък детайл и даваме максимума, за да може нашите клиенти да са доволни.

Организиране на частни партита

В днешно време е съвсем нормално да искате да се насладите на лични празници с възможно най-голямо уединение.
Най-доброто решение е да организирате частно парти или специално събитие, не мислите ли?

За да бъде партито успешно, трябва да помислите за много неща. Изборът на мястото може да бъде труден и изтощителен. Предпочитането на добра кетъринг компания и персонал с богат опит, като бармани или сервитьори, обаче правят преживяванията ви много по-пълноценни и завършени.

Освен това можете да организирате частно парти, което ще бъде запомнено, с личен DJ, все едно имате собствена дискотека! Както виждате, възможностите за организиране на частно парти са безкрайни. Във Кулинарна академия Pro Kitchen можем да се погрижим за всичко, което искате, без допълнителни усложнения!

Детски рожден ден в Pro Kitchen Academy & Event

Търсите си интересно място, в което да направите рождения ден на вашето дете и ви е омръзнало от детски клубове?

Имаме точната рецепта за вашия празник.

Ние ще организираме незабравимо парти с включена кулинарна работилница  по ваш избор в нашата многофункционална зала в Pro Kitchen Academy & Event.

Продължителност: 2 часа и 30 минути.

Ориентировъчна цена: 1050лв. без ДДС

Със съдействието на нашите приятели от парти агенция Аниматори има възможност, като допълнителна услуга, да осигурим и аниматор с музикално озвучаване.

Цената за 90 мин. е 220лв. без ДДС.

Нашият парти пакет включва:

 • Детско меню по избор;
 • Меню Възрастни;
 • Парти Работилница по време, на която ще научим децата как да приготвят различни вкусотии докато се забавляват;
 • Парти украса;
 • Тематична торта и свещички;
 • Наем на залата.

Детско Меню – вариант №1

 1. Мини пица;
 2. Картофени “вафлички”;
 3. Пилешки хапки с корнфлейкс;
 4. Натурален сок 1 бр. на дете;
 5. Гризини.

Детско Меню – вариант №2

 1. Мини бургери;
 2. Домашен Чипс;
 3. Пилешки крилца;
 4. Натурален сок 1 бр. на дете;
 5. Гризини.

Меню Възрастни (1 плато съдържа 4 порции)

 1. Плато брускети;
 2. Плато панирани сиренца;
 3. Мини телешки кюфтенца;
 4. Плато десерти;
 5. Кафе, чай и безалкохолни напитки.

Детски парти Работилници

 1. Тема – “Маслени бисквити с декорация”;
 2. Тема – “Шоколад”;
 3. Тема – ” Детски сандвичи”;
 4. Тема – “Меденки”.

За повече информация, може да се свържете с нас на тел: +359 896 856 535 и имейл: office@procook.bg