УСЛУГИ

Любителски готварски курсове

Кулинарна академия Pro Cook предлага Любителски готварски курсове, които са подходящи и за начинаещи, тъй като всяка фаза на приготвяне е внимателно илюстрирана, за да може лесно да се възпроизведе след това в домашна среда в собствената кухня на курсистите.

В нашите кулинарни курсове имате възможност да усвоите готварски умения и да се научите да приготвяте сами някои от най-добрите ястия от италианска, средиземноморска, френска кухня, да месите празнични хлябове или да се потопите във вълшебния свят на майстори сладкари и пекари.

Запишете се на кулинарен курс в Кулинарна академия Pro Cook и приготвяйте сами любимите си ястия.

Професионални готварски курсове

Кулинарна академия Pro Cook предлага Професионални готварски курсове. В нашите курсове ще усвоите техники от готварството и сладкарството: Основи на общата кухня, висша кухня и сладкарско изкуство, предназначени за тези, които искат да подобрят готварските си умения, като се запознаят с методите на работа, характеристиките на продуктите и приготвянето им.

Курсовете са подходящи и за начинаещи, тъй като всяка фаза на приготвяне е внимателно илюстрирана, за да може лесно да се възпроизведе в собствената кухня на курсистите.

Освен това Кулинарна академия Pro Cook предлага и курсове, като например “Средиземноморска кухня”, “Френска кухня”, “Празнични хлабове”, “Бургери”, “Сладкарство” и други, както и индивидуални курсове по конкретни теми.

Кулинарни тиймбилдинг събития

Нашата основна цел е да помагаме на екипи да подобрят откритата комуникация и да изградят екипно приятелство. Ако искате да възродите връзките, които някога са свързвали екипа ви, искате да направите по-силна връзката между членовете на вашия екип или пък събирате нов екип за света след пандемията, ние сме тук, за да ви помогнем.

Кулинарни академия Pro Kitchen помага хората да се видят в една различна светлина и да извадят на показ положителните си качества и доброто настроение.

Храната е удовоствие за всички сетива и екипа на Кулинарна академия Pro Kitchen знае това.

Екипните закуски, обяди или вечери са фантастични за  укрепване и повишаване морала на служителите, особено ако всеки има заслуга в приготвянето им.

Свържете се с нас на тел.: +359 896 856 535 или имейл: info@procook.bg, споделете какви са целите ви и ние ще  предложим едно неповторимо изживяване в една уютна атмосфера, придружена с положителни емоции и предизвикателства, подсладени с тайните на вкусни рецепти от нашата кухня.

На финала, всички заедно ще се насладят на постигнатите успехи от изминалия ден и запомнящи се преживявания заедно в един екип с нашите шеф готвачи.

Корпоративни събития

Независимо от това дали едно събитие е фирмено парти, промотиране на продукт или друг повод за празнуване, не е от значение типа, а това че мероприятията винаги са играли роля в свързването на хората и общностите и възможността за комуникация и социални контакти, които предоставят.

Корпоративните събития са за създаване на връзки! Когато става въпрос за планиране на събития, малките неща имат голямо значение, което в последствие оказва своето влияние.

Кулинарна академия Pro Kitchen дава възможност за организирането на корпоративни събития в една нестандартна среда, далеч от скучната и строга атмосфера на офис сградите. Ние ще се погрижим за атмосферата, вкусната храна и подходящите напитки, а на вас ще оставим да се насладите на собственото си събитие. Обръщаме внимание на всеки един малък детайл и даваме максимума, за да може нашите клиенти да са доволни.

Организиране на частни партита

В днешно време е съвсем нормално да искате да се насладите на лични празници с възможно най-голямо уединение.
Най-доброто решение е да организирате частно парти или специално събитие, не мислите ли?

За да бъде партито успешно, трябва да помислите за много неща. Изборът на мястото може да бъде труден и изтощителен. Предпочитането на добра кетъринг компания и персонал с богат опит, като бармани или сервитьори, обаче правят преживяванията ви много по-пълноценни и завършени.

Освен това можете да организирате частно парти, което ще бъде запомнено, с личен DJ, все едно имате собствена дискотека! Както виждате, възможностите за организиране на частно парти са безкрайни. Във Кулинарна академия Pro Cook можем да се погрижим за всичко, което искате, без допълнителни усложнения!

Детски рожден ден в Pro cook Academy & Event

Търсите си интересно място, в което да направите рождения ден на вашето дете и ви е омръзнало от детски клубове?

Имаме точната рецепта за вашия празник.

Ние ще организираме незабравимо парти с включена кулинарна работилница  по ваш избор в нашата многофункционална зала в Pro Cook Academy & Event.