Продължете към съдържанието

Кулинарни тийм-билдинг събития

round white ceramic plates

Нашата основна цел е да помагаме на екипи да подобрят откритата комуникация и да изградят екипно приятелство. Ако искате да възродите връзките, които някога са свързвали екипа ви, искате да направите по-силна връзката между членовете на вашия екип или пък събирате нов екип за света след пандемията, ние сме тук, за да ви помогнем.

Кулинарни академия Pro Kitchen помага хората да се видят в една различна светлина и да извадят на показ положителните си качества и доброто настроение.

Храната е удовоствие за всички сетива и екипа на Кулинарна академия Pro Kitchen знае това.

Екипните закуски, обяди или вечери са фантастични за  укрепване и повишаване морала на служителите, особено ако всеки има заслуга в приготвянето им.

Свържете се с нас на тел.: +359 896 856 535 или имейл: info@procook.bg, споделете какви са целите ви и ние ще  предложим едно неповторимо изживяване в една уютна атмосфера, придружена с положителни емоции и предизвикателства, подсладени с тайните на вкусни рецепти от нашата кухня.

На финала, всички заедно ще се насладят на постигнатите успехи от изминалия ден и запомнящи се преживявания заедно в един екип с нашите шеф готвачи.