Вино и шоколад за Свети Валентин
С наближаването на 14 февруари и празника Свети Валентин, всички влюбени започват да търсят идеи за подарък за Свети Валентин и да покажат любовта си.… Прочетете повече »Вино и шоколад за Свети Валентин
С наближаването на 14 февруари и празника Свети Валентин, всички влюбени започват да търсят идеи за подарък за Свети Валентин и да покажат любовта си.… Прочетете повече »Вино и шоколад за Свети Валентин
Здравейте, аз съм Анна! Добре дошли в моята работилничка за шоколадови изкушения. За себе си мога да кажа, че съм ежедневно влюбена – в живота,… Прочетете повече »Koледна работилница с Анна Кръчмарова и Виолина Маринова
Събитие излъчвано на живо Обичаш да похапваш вкусни и бързи и авторски рецепти на любими български кулинарни инфлуенсъри? Заповядай на 10-ти ноември онлайн, от 18.30… Прочетете повече »Кухнята на кулинарните инфлуенсъри
Кулинарията е изкуство, страст, хоби, не на последно място и бизнес. Представете си място, което обединява всичко това по най-добрия начин. Представяме ви Pro Kitchen… Прочетете повече »Kухни под наем без аналог
Храната обединява хората още от дълбока древност. От истинската джунгла в миналото до корпоративната “джунгла” в съвремието. Обядът с колегите или похапването след работа, са… Прочетете повече »Готвенето – изтънченият начин да сплотим екипа
Церемонията за наградите “Оскар” привлича рекорден интерес всяка година. Качествените филми и палитрата от звезди са рецепта за истинско шоу. Но не по-малко интересна е… Прочетете повече »Какво похапват звездите по време на Оскарите?
Когато мислите за световноизвестни готвачи, кое е първото име, което ви идва наум? С толкова много известни готвачи, които постоянно се появяват в публичното пространство,… Прочетете повече »По стъпките на известните готвачи
Въпреки отделни различия, кухните на народите от арабските страни/Египет, Алжир, Сирия, Ирак, Саудитска Арабия, Ливан, Либия/ имат и много общи черти, като се започне от… Прочетете повече »Арабска кухня с Хани Оф
Италианската кухня е израз на кулинарното изкуство, развито в Италия, което включва силно вкоренени традиции, общи за цялата страна, както и съвкупност от всички регионални гастрономически традиции, като двете… Прочетете повече »Италианска кухня с Chef Никола Симеонов
Френската кухня условно се разделя на три категории: Буржоазна, която включва класически ястия , Местна (Кухня дю тероар), представена от регионални специалитети и Нова кухня (nouvelle кухня),… Прочетете повече »Френска провинциална кухня с Chef Тихомиров