Продължете към съдържанието

Koледна работилница с Анна Кръчмарова и Виолина Маринова

    Здравейте, аз съм Анна! Добре дошли в моята работилничка за шоколадови изкушения. За себе си мога да кажа, че съм ежедневно влюбена – в живота, в работата си, в шоколада и във всеки сладкиш, който създавам с ръцете си. Родена съм в Чирпан, но от 20г живея я София.Любовта към готвенето беше мосята от дядо ми, още когато бях малка. Помня, как заедно правехме кекс и сервирахме на родителите ми.Толкова много ми харесваше, че не се отказах, дори, когато порастнах. Продължих да раздавам любов и щастие на хората около себе си с моите рецепти и постепенно осъществих моята най-голяма мечта – да имам собствена сладкарница някой ден.

    За мен е удоволствие да си партнирам с Кулинарна академия Pro Kitchen. Често работим заедно при провеждане на моите кулинарни курсове. Академията разполага с напълно оборудвана професионална кухня с възможност за организиране на кулинарни курсове и обучения.

    Повече информация за мен може да намерите на сайта https://annaschocolates.com/ или във Facebook на https://www.facebook.com/chocolates2302